BLOG

8 augustus 2024

Cake smash fotoshoot – What a way to celebrate your baby’s 1st birthday!

cakesmash fotoshoot bij Little Miracle memories

Een onvergetelijke eerste verjaardag: Lewis’ jungle thema cake smash fotoshoot

De eerste verjaardag van je kindje is een mijlpaal die je nooit zult vergeten. Wat is er nu leuker dan deze bijzondere dag te vieren met een cake smash fotoshoot? De papa en mama van Lewis kozen voor een avontuurlijk jungle-thema, vol met speelse dieren, groen en natuurlijk een heerlijke taart.

We creëerden een knusse setting waarin Lewis zich vrij kon bewegen. Op de achtergrond ballonnen in de thema kleuren, planten en bladeren om een weelderige jungle te imiteren en natuurlijk zijn dierenvriendjes uit de jungle.

Het mooie van een cake smash fotoshoot is dat het de puurste reacties van een kind vastlegt.

Lewis aarzelde dan ook geen moment toen hij de taart zag, versierd met tropische bladeren en een klein aapje bovenop. Zijn kleine handjes grepen meteen naar de taart, en binnen no-time was zijn gezichtje bedekt met taart.

De lach op zijn gezicht is onbetaalbaar!

Een herinnering om te koesteren

De jungle-thema cake smash fotoshoot voor Lewis’ eerste verjaardag was niet alleen een prachtige manier om deze mijlpaal te vieren, maar ook om blijvende herinneringen te creëren. De foto’s zijn een perfecte weergave van zijn nieuwsgierige, speelse en avontuurlijke persoonlijkheid. Ze zullen nog jaren worden gekoesterd, en Lewis zal ongetwijfeld met een glimlach terugkijken op deze bijzondere dag wanneer hij ouder is.

Een cake smash fotoshoot in een thema dat past bij de persoonlijkheid van je kind maakt het extra speciaal. Voor Lewis was het jungle-thema een schot in de roos. Heb jij ook een kindje dat binnenkort één jaar wordt? Overweeg dan zeker een unieke en onvergetelijke cake smash fotoshoot!

Liefs Cindy 💋

Deel deze post

Meest recente blogs

Capturing life's little miracle

Portretfoto van Cindy, fotograaf van Little Miracle memories

Hi!

Ik ben Cindy, mama van 3 (volwassen) kids, hondenmama, gepassioneerd fotograaf, oprichter, manager, content creator en nog veel meer bij Little miracle memories.

Ik help jou om je kostbare herinneringen tastbaar te maken.