Little miracle memories logo in sierlijke letters
BLOG

24 december 2023

Lewis | Newborn fotosessie

newborn baby in zacht groene outfit tijdens fotoshoot bij Little Miracle memories

Maak kennis met Lewis! Deze kleine man was de eerste newborn die ik fotografeerde in mijn nieuw studio en wat was het heerlijk om met hem te werken! Dat hij ook nog eens het eerste kleinkind van één van mijn beste vriendinnen is maakte hem natuurlijk extra speciaal.

Ik had eerder al de zwangerschapsfoto’s mogen maken toen Lewis nog heerlijk in de buik van mama zat. 21 september was het zover, baby Lewis was inmiddels 13 daagjes jong en lag heerlijk te slapen toen hij samen met mama en papa aankwam in mijn studio.

Elke newbornfotografiesessie in mijn studio begint met een wrap. Lewis werd in een prachtige olijfgroen pakje gekleed met daarover een mooie wrap in dezelfde kleurtint. En uiteraard werden er ook nog prachtige ‘In Precious hands’ foto’s met hem gemaakt.

(Wrappen is de perfecte manier om je pasgeboren baby te laten ontspannen en rustig aan de sessie te beginnen. De wrap bootst de baarmoeder na en zorgt ervoor dat je baby zich veilig en rustig voelt.) 

Baby Lewis heeft bijna heel de fotosessie geslapen 😴 en vond alles prima… de droom van elke ouder (en newborn fotograaf 😅) 

Mama Nikki maakte een paar leuke “behind the scenes” foto’s en vertelde over haar Little miracle memories ervaring het volgende:

Dit was onze eerste uitstap met ons kleintje dus mama en papa hadden een beetje zenuwen maar deze werden weg genomen van zodra we aankwamen.
Alles was voorzien voor het gemak van onze kleine spruit. Cindy was zo lief en teder met ons klein mannetje.
Ondertussen waren wij zo op ons gemak dat we rustig een koffietje konden drinken terwijl Cindy onze kleine man klaar maakte voor zijn fotoshoot debuut.
Ze heeft verschillende outfits en attributen voorzien waar we uit konden kiezen wat maakt dat het zeer gevarieerde foto’s waren.
Ons mannetje was zeer op zijn gemak bij Cindy, het meest van de tijd heeft hij geslapen, zo rustig was hij.
De foto’s waren echt geweldig mooi! Een aandenken voor het leven en een zeer aangename eerste uitstap met ons gezinnetje. Dankuwel Cindy voor deze leuke ervaring.

Geniet hieronder mee met een paar van de prachtige memories gemaakt van Lewis 💙

Liefs Cindy 💋

Deel deze post

Meest recente blogs

Capturing life's little miracle

Portretfoto van Cindy, fotograaf van Little Miracle memories

Hi!

Ik ben Cindy, mama van 3 (volwassen) kids, hondenmama, gepassioneerd fotograaf, oprichter, manager, content creator en nog veel meer bij Little miracle memories.

Ik help jou om je kostbare herinneringen tastbaar te maken.