Little miracle memories logo in sierlijke letters
newborn baby in zacht paars kleurige outfit tijdens fotoshoot bij Little Miracle memories

Welkom Little Miracle

Ik voel me vereert dat je Little Miracle memories overweegt om je nieuwe baby te laten fotograferen!
In mijn studio is je baby de ster van de show en kan jij heerlijk ontspannen en genieten van een beetje me-time terwijl ik je dierbare kleintje poseer en style.
Je wordt met veel plezier en een warme glimlach verwelkomd in mijn professionele studio in Zandhoven waar je rustig kan toekijken en ondertussen jezelf mag verwennen met verse koffie, thee, frisdrank en snacks.

Jouw newbornfotograaf in Zandhoven

Ben je zwanger? Heb je pas een baby gekregen? Ben je verhuisd of wil je in je huidige huis nieuwe foto’s aan de muur van diegene die je het meeste liefhebt?

Met mijn foto’s kan ik de tijd bevriezen, zodat je een specifiek moment in het leven kan herbeleven.
Dat pure, kleine wonder op beeld vastleggen. Met zorg, creativiteit en in alle veiligheid.

Ik creëer een blijvende herinnering die je je hele leven kan koesteren.

Sessie

Alle fotosessies vinden plaats in mijn studio in Zandhoven en duren ongeveer 2 – 4 uur.

De studio is comfortabel en uitgerust met alles wat nodig is om jouw fotosessie ontspannen te laten verlopen.

Een verzorgingstafel voor je baby, borstvoedingskussen, flessenwarmer, koffie, thee en snacks staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij je stressvrij en op je gemak voelt in mijn studio.  

Alle props, outfits en decoratie worden vooraf zorgvuldig met jou besproken en uitgekozen zodat je naar huis gaat met speciaal voor jou op maat gemaakte portretten, albums en wallart voor aan je muur. 

Er is tussendoor voldoende tijd om je baby te voeden, verschonen of knuffelen.
Ik boek slechts één klant per dag zodat jouw fotosessie in alle rust kan verlopen en er tijd genoeg is om je baby alle voedingen en knuffels die hij/zij nodig heeft te geven.

Wanneer reserveren

De beste tijd om je newborn fotosessie te reserveren is vlak na de 12 weken echo maar mag ook nog gerust iets later als je dat wenst.

Zodra je gereserveerd hebt noteer ik je uitgerekende datum in mijn agenda.
Maak je geen zorgen als je vroeger of later dan verwacht bevalt, ik plan per week maximaal 2 klanten in mijn agenda om ervoor te zorgen dat er voor jullie voldoende beschikbaarheid is.

Newborn fotosessies vinden het beste plaats tussen 8 en 14 dagen, daarom is het wel heel belangrijk dat je binnen 48 uur na de geboorte van je baby contact met mij opneemt om een definitieve datum af te spreken.

Meer dan 16 weken zwanger of al bevallen

Als je jouw fotosessie niet gereserveerd hebt vroeg in je zwangerschap neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Omdat sommige vrouwen vroeger of later dan verwacht bevallen kan het zijn dat ik last minute beschikbaar ben.

Het is nooit te laat om je baby te laten fotograferen.

Het is wel belangrijk om de verwachtingen van een sessie duidelijk te hebben. Gekrulde, slaperige newbornfoto’s zijn nooit gegarandeerd, maar worden meestal bereikt met baby’s jonger dan 2 weken. Een baby van 6 weken kan tijdens een sessie slapen of wakker zijn, maar kan zich mogelijk niet meer in baarmoederposities krullen of ingepakt (gewrapt) worden.

Ik ben van mening dat baby’s over het algemeen op elke leeftijd met succes kunnen worden gefotografeerd.

Investering

De sessiekosten van het door jou gekozen pakket reserveren je datum in mijn agenda en omvatten de voorbereiding van je fotosessie, de tijd in mijn studio, het gebruik van props & outfits, mijn expertise en creativiteit om jouw Little miracle memories vast te leggen, de volledige bewerking en retouchering van de foto’s, een persoonlijke “onthulling” van de foto’s en deskundig advies over prints, albums en wanddecoratie.

– De sessiekosten dienen bij boeking betaald te worden, en bevatten gedrukte of digitale foto’s zoals vermeld bij het door jou gekozen fotopakket.  – 

Tijdens de viewingsessie heb je de mogelijkheid om extra prints, albums of wallart te bestellen.

De gemiddelde uitgave per klant ligt tussen de € 499 en € 1250

Wallart met lijst hangend aan de muur met daarin een foto van een baby in zacht groene wrap gemaakt tijdens een newborn fotoshoot bij Little Miracle memories

Timeless memories

Plus

€ 799

Lite fotoalbum om herinneringen van een fotoshoot bij Little Miracle memories tastbaar te maken

Precious memories

Plus

€ 599

Triplex met 3 foto's om herinneringen van een fotoshoot bij Little Miracle memories tastbaar te maken

Little
memories

Plus

€ 499

Fotostaander met foto in passe partout om herinneringen van een fotoshoot bij Little Miracle memories tastbaar te maken

Mini
memories

Plus

€ 350

* opmerking:

Een setting is een opstelling van achtergrond, decoratie, outfits, pose, aantal personen.
De totale kosten zijn te betalen in 2 delen: 1 – sessiekosten van het door jou gekozen pakket | 2 – eindsaldo na eventuele upgrade of extra prints en producten.
Fotopakketten kunnen niet gewijzigd worden, er kunnen geen producten uit weggelaten of vervangen worden door andere producten.

bekijk wall art & prints
F.A.Q

Mijn agenda is vaak maanden van tevoren volgeboekt. Om teleurstelling te voorkomen kun je het beste je newbornsessie net na de 12 weken echo boeken.

Je kan een aanvraag doen via het contactformulier op de website  of neem contact met mij op via email.

De sessiedatum staat alleen vast als de boekingskosten zijn ontvangen (totdat deze kosten zijn betaald, is de datum niet gereserveerd en kan deze aan iemand anders worden gegeven).

Je uitgerekende datum zal als geschatte sessiedatum in de agenda worden gereserveerd. Die zal, in overleg, worden aangepast naar een definitieve datum zodra de baby geboren is.

Ben je al bevallen en had je nog geen datum vastgelegd, neem dan zo snel mogelijk na de geboorte van de baby contact op.

Ik werk alleen vanuit mijn studio omdat hier alles aanwezig is wat nodig is voor jouw fotosessie. Hier kan ik ook de beste veiligheid en comfort bieden. 

Mijn studio is gelegen in Zandhoven (België).

Dit kan. Hou er echter rekening mee dat er een toeslag van € 95 geldt voor een boeking op zaterdag, zondag of feestdagen.

Het is nooit te laat om je baby te laten fotograferen. Het is wel belangrijk om de verwachtingen van een sessie duidelijk te hebben. Gekrulde, slaperige newbornfoto’s zijn nooit gegarandeerd, maar worden meestal bereikt met baby’s jonger dan 2 weken. Een baby van 6 weken kan tijdens een sessie slapen of wakker zijn, maar kan zich mogelijk niet meer in baarmoederposities krullen of ingepakt (gewrapt) worden. Ik ben van mening dat baby’s over het algemeen op elke leeftijd met succes kunnen worden gefotografeerd.

De kosten voor het boeken van een newborn fotosessie zijn afhankelijk van het door jou gekozen pakket en dienen bij het boeken te worden betaald. Je ontvangt hiervoor een factuur waarbij je kan kiezen tussen online betaling of overschrijving. Deze boekingskosten garanderen je datum en omvatten de producten of afbeeldingen zoals vermeld bij het pakket. 

Dit bedrag omvat de voorbereiding van je fotosessie, de tijd in mijn studio, het gebruik van props & outfits, mijn expertise en creativiteit om jouw Little miracle memories vast te leggen, de volledige bewerking en retouchering van de foto’s, een persoonlijke “onthulling” van de foto’s en deskundig advies over prints, albums en wanddecoratie tijdens de viewingsessie.

Ongeveer twee weken na de fotosessie word je opnieuw uitgenodigd in de studio om de bewerkte foto’s te bekijken en jouw favorieten te kiezen. Je kunt tijdens de viewingsessie extra producten, prints, wallart en albums bestellen.

Zodra je geboekt hebt, noteer ik je uitgerekende datum in mijn agenda. Als je baby geboren is passen we deze, indien nodig, aan naar een definitieve datum.
Wacht niet tot het laatste moment met boeken, mijn agenda zit vaak maanden op voorhand al vol en het is belangrijk om je newborn binnen de eerste 1-2 weken te fotograferen.

We bespreken vooraf je wensen, kleurkeuzes en of er specifieke foto’s zijn waar jij je tot aangetrokken voelt.

Kort voor je fotosessie ontvang je jouw Newborn Client Guide waarin meer wordt uitgelegd over wat er die dag gaat gebeuren, hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden op de sessie en wat je mee moet nemen.

het verloop van de fotosessie wordt door jouw baby bepaald en je baby wordt nooit in een bepaalde houding gedwongen. Ik voorzie voldoende tijd voor het voeden, knuffelen en verschonen wanneer je baby dit nodig heeft.

Je baby wordt te allen tijde ondersteund en complexe poses worden vastgelegd als composities die later tot één beeld worden gemonteerd in de nabewerking.

Ik heb een professionele studio die over alle apparatuur en poseerhulpmiddelen beschikt zodat jouw pasgeboren baby veilig en comfortabel is. Alles wat jij als nieuwe ouder en je pasgeboren baby nodig hebben, is aanwezig.

Little Miracle Memories is professioneel geregistreerd en verzekerd.

Ja! De meeste baby’s die komen, hebben nog steeds hun navelstreng, aangezien het vaak tot twee volle weken duurt voordat deze eraf valt. Sommige baby’s verliezen zelfs hun navelstreng tijdens de sessie. Wanneer baby’s worden gewrapt, houden ze hun luier aan en bedekken we de navelstreng zodat deze niet aan de stof blijft haken. Als de baby naakt is, kunnen we de navelstreng voorzichtig bedekken. Ik ben erg voorzichtig met pasgeboren baby’s en ben mij bewust van de zorg die nodig is na de bevalling.

Sommige baby’s slapen niet veel tijdens hun sessie. Een enkeling is zelfs de hele tijd klaarwakker!! Ik kan nog steeds voldoende prachtige foto’s maken, vooral als ze zijn ingepakt (gewrapt)!

Baby’s zijn baby’s en ze zullen huilen! Ik doe er alles aan om ze te kalmeren en te troosten en zorg voor een comfortabele omgeving. Ik ben zelf al sinds 1997 moeder en ken veel rustgevende technieken en tips.

Ik zal er alles aan doen om prachtige newborn foto’s te maken en je baby te kalmeren. Mocht het fotograferen van je baby onmogelijk lijken, dan bespreek ik tijdens de sessie de mogelijkheden met je.

Uiteraard worden er foto’s gemaakt met jullie, en broertjes of zusjes erbij. Grootouders of jullie hond zijn ook welkom om mee op de foto te gaan. Bespreek dit minstens 1 week voor de fotoshoot, want hiervoor wordt een supplement aangerekend.

Kinderen zijn kinderen en ik doe mijn best om de fotosessie voor hen een leuke beleving te laten zijn. Ik heb nogal wat trucjes achter de hand en met jouw toestemming kan ik ze ook trakteren op iets lekkers.

Na je fotosessie worden je foto’s volgens de hoogste standaard bewerkt en na ongeveer 2 – 3 weken (exclusief vakantiedagen en ziektedagen) word je opnieuw uitgenodigd in mijn studio voor een persoonlijke bezichtiging van de uiteindelijke galerij.
Tijdens deze viewingsessie kies je de foto’s voor het bijbehorende fotopakket en eventuele extra digitale afbeeldingen of wallart / prints / albums die je wenst, er is geen enkele druk om een upgrade of extra’s aan te schaffen, de keuze is geheel aan jou.

Als je jouw sessie op het laatste moment boekt, kan het bewerken van de definitieve galerij en je viewingsessie (kort) worden uitgesteld, omdat er al andere viewingsessies in de agenda staan die op voorhand ingepland waren.

Over het algemeen plannen we de viewingsessie 2 tot 3 weken na de fotosessie in.

Sessies duren ongeveer 2 – 4 uur (m.u.v. Mini memories) en het aantal gemaakte foto’s hangt af van hoe comfortabel je baby is tijdens het wisselen van de poses. Ik selecteer na de fotoshoot alle foto’s en zal eventuele duplicaten of wazige afbeeldingen verwijderen. Tijdens de viewingsessie krijg je al deze foto’s te zien en kiezen jullie het aantal dat in het door jullie gekozen pakket inbegrepen zit. Bekijk de pakketten en a la carte prijzen alvast in de productfolder.

Absoluut! Mijn doel is om je niet alleen met prachtige digitale foto’s naar buiten te laten lopen, maar ook om ervoor te zorgen dat je iets hebt om trots in huis te laten zien.

Ik werk alleen met de beste foto-laboratoriums die enkel aan professionals leveren. De producten zijn gemaakt door de beste leveranciers in de branche, met prachtig papier en fijn bewerkte materialen. Ze zijn het beste van het beste en zorgen voor de beste kwaliteitsweergave en unieke, op maat gemaakte producten!

Tijdens de viewingsessie kan je alle producten vastnemen, voelen, bekijken en bestellen, maar als je voor de fotosessie al iets in gedachten hebt, is het goed om dit van tevoren door te geven, zodat ik de setting doelgericht kan stylen en fotograferen.

Little Miracle Memories heeft o.a. een uitgebreide keuze aan wallart, fotoalbums met en zonder presentatiedoos en USB, luxe folioboxen met kwaliteitsafdrukken en perfecte cadeaus voor de grootouders, meters en peters!

Uiteraard hopen we allemaal op een fijne zwangerschap en een prachtige baby. Maar jammer genoeg komt het wel eens voor dat een zwangerschap, om wat voor reden dan ook, afgebroken wordt of je baby overlijdt. Heb je een zwangerschap of newborn fotosessie geboekt en heeft deze nog niet plaatsgevonden dan krijg je 100% van je aanbetaling terug.

Indien je dit prettig vindt kan je een fotosessie aanvragen bij Boven de wolken. Dit kan je doen via deze link.

“Boven De Wolken is een vzw die ouders steunt wanneer ze hun baby verliezen. Dat doen we door hen tastbare herinneringen te geven en hen bij te staan tijdens die eerste moeilijke momenten. De beelden die we maken zijn blijvende herinneringen die nooit zullen vervagen. We maken in samenspraak met de ouders beelden van hun baby, van hun nieuwe gezin. Beelden die helpen bij het leren leven met het verlies van hun kind. Beelden die ze met veel trots aan iedereen kunnen laten zien, want ook sterrenouders zijn fiere ouders.” (Bron: Boven de wolken)

Deze (gratis) fotosessie kan je ook door mij laten doen want ik ben één van de (vrijwillige) fotografen van deze fantastische organisatie. De aanvraag dien je te doen via hun website (zie link hierboven).

Little Miracle Memories behoudt zich het recht voor om de aangeboden producten en prijzen op ieder moment zonder nadere aankondiging te wijzigen. De wijziging in prijzen of producten heeft geen invloed op sessies waarvoor de boekingskosten al zijn betaald. Op al geboekte sessies kunnen geen nieuwe of toekomstige acties en/of kortingen worden toegepast.

Als jouw foto op onze sociale media wordt geplaatst, aarzel dan niet om jezelf te taggen en te delen met familie en vrienden. Je maakt dan kans op een gratis print van 30 x 20 cm voorzien van passe partout van die betreffende foto tijdens de maandelijkse weggeefactie waarbij de populairste (meest gelikete)  afbeelding wint. 

*Door het betalen van de boekingskosten gaat u akkoord met AL het bovenstaande.

Je kan hier de volledige algemene voorwaarden nalezen.