Little miracle memories logo in sierlijke letters

Loyalty programma

Share your memorie

Word beloond voor het delen van jouw Little Miracle memories ervaring!

Ik wil jou, als mijn klant, bedanken voor het feit dat je jouw vrienden hebt verteld hoeveel je hebt genoten van jouw little miracle memories ervaring. Daarom geef ik je graag iets terug.

Wat krijg jij als beloning?

Jij ontvangt een kortingsbon van € 50,- om te besteden aan mijn producten en/of diensten als dank voor het doorverwijzen van een vriend(in) die een fotosessie bij mij boekt.

Je kan dit tegoed gebruiken voor een nieuwe fotosessie of om extra producten van een eerdere fotosessie te bestellen.

Je kan meerdere kortingsbonnen combineren, er is geen limiet!

Je vriend(in) ontvangt een gratis fotoafdruk in passe partout (30 x 20 cm) van de sessie wanneer deze geboekt is op basis van jouw doorverwijzing.

Hoe werkt het?

Ben jij enthousiast over jouw Little miracle memories ervaring laat dit dan weten aan jouw vrienden, collega’s en familie.
Geef hen één van de loyaliteitskaartjes die je gekregen hebt bij het boeken van jouw fotosessie en vraag hen jouw naam te vermelden wanneer zij contact met mij opnemen om hun sessie te boeken.

Tips om je vrienden, familie of collega's te verwijzen

Voor pasgeborenen raad ik aan dat jouw vrienden contact met mij opnemen zodra ze jouw loyaltykaart hebben ontvangen.
De beste tijd om pasgeboren baby’s te fotograferen is tussen de 6 en 14 dagen, mijn sessies zijn vrij snel van tevoren volgeboekt.

Voorwaarden

Je kunt jouw tegoed gebruiken voor mijn diensten en producten die beschikbaar zijn op het moment dat je jouw tegoed inwisselt. Ik werk altijd graag met je samen om een product op maat te maken als je iets speciaals in gedachten hebt.