Little miracle memories logo in sierlijke letters
Capturing life's little miracle

Hi!

Ik ben Cindy, mama van 3 (volwassen) kids, hondenmama, gepassioneerd fotograaf, oprichter, manager, content creator en nog veel meer bij Little miracle memories.

Ik help jou om je kostbare herinneringen tastbaar te maken.

Het eerste hoofdstuk van het verhaal samen met jullie pasgeboren kindje.

Een periode die zo kostbaar is, maar ook zo snel voorbij vliegt. Als mama besef ik dat zelf maar al te goed. Je kinderen veranderen zo vlug en voor je het weet zijn ze het huis uit.

Met mijn foto’s kan ik de tijd bevriezen, zodat je een specifiek moment in het leven kan herbeleven. Dat pure, kleine wonder op beeld vastleggen. Met zorg, creativiteit en in alle veiligheid. Zo heb je een blijvende herinnering die je je hele leven kan koesteren.

Doorheen de jaren volgde ik heel wat workshops rond fotografie. Zo voltooide ik onder andere masterclasses rond newbornfotografie in Londen, Nederland en bij de Amerikaanse fotograaf Ana Brandt, met veel zorg voor fotografie technieken, het wrappen en kleden van de baby, maar ook met veel focus op veiligheid.

Dat is voor mij dan ook het allerbelangrijkste: de veiligheid van jou en je baby.

Eén ding is zeker: de foto’s die ik voor jou maak, behoren binnenkort tot je dierbaarste bezittingen. Jouw little miracle memories.

Heb je na het lezen van mijn website nog vragen dan hoor ik graag van je!

Safety Badge 300

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op!

Locatie studio

Steenweg op Antwerpen 26,
2300 Turnhout

Whatsapp