Little miracle memories logo in sierlijke letters
BLOG

22 december 2023

In blijde verwachting

Foto van zwangere buik voor bij een blog op de website van Little Miracle memories

Nee ik ben niet zwanger en ik heb ook geen baby gekregen, tenminste niet recent… mijn kinderen zijn inmiddels al (bijna) 27, 25 en 22 jaar. 
Maar….

Ik was wel 17 maanden in blijde verwachting!

Als fotograaf ben je veel meer dan alleen fotograaf. Je bent CEO, manager, content creator, inkoper, stylist, boekhouder, blogger en webdesigner… Ik ben dit alles inmiddels al meer dan 7 jaar.

Al jaren fotografeer ik namelijk als professioneel hondenfotograaf de trouwe viervoeters van trotse baasjes.
Maar België zou België niet zijn als het niet regelmatig zou regenen, donderen en bliksemen en dat zijn natuurlijk niet de ideale omstandigheden om een hond in te fotograferen.
Het was voor mij dus tijd voor een nieuwe uitdaging zodat ik, ook tijdens typisch Belgisch weer, kan blijven doen wat ik graag doe…. fotograferen en op die manier herinneringen vastleggen en tastbaar maken.

De afgelopen 17 maanden was ik een beetje van dit alles maar vooral webdesigner.

Ik was dus in blijde verwachting van een nieuwe tak in de fotografie en een nieuwe website 😀

Ik heb het afgelopen jaar verschillende trainingen, workshops en masterclasses gevolgd, mijn certificaat levensreddende handelingen bij baby’s en kinderen behaald en ben uren bezig geweest met het ontwerpen van een website, alle pagina’s, zoeken naar een huisstijl die ik mooi vind qua kleuren en lettertype’s, portfolio foto’s maken en ik bedacht ook een slogan die mooi past bij mijn fotografie bedrijf 

"CAPTURING LIFE'S LITTLE MIRACLE"

Ik heb er meteen voor gezorgd dat mijn website alle informatie bevat over jouw fotosessie, hoe je kan reserveren en wat je kan verwachten.

Ik nodig je uit om eens een kijkje te nemen op de website www.littlemiraclememories.com en hoop dat het je enthousiast maakt over mijn service en diensten.
Heb je feedback? Je mag me deze altijd mailen (info@littlemiraclememories.com

Liefs Cindy 💋

Deel deze post

Meest recente blogs

Capturing life's little miracle

Portretfoto van Cindy, fotograaf van Little Miracle memories

Hi!

Ik ben Cindy, mama van 3 (volwassen) kids, hondenmama, gepassioneerd fotograaf, oprichter, manager, content creator en nog veel meer bij Little miracle memories.

Ik help jou om je kostbare herinneringen tastbaar te maken.