Little miracle memories logo in sierlijke letters
herinneringen vanaf het prille begin

De prachtige veranderingen van je lichaam, het kleine wonder dat onder jouw hart aan het groeien is, de stralende gloed zoals alleen een zwangere vrouw heeft…
Ik vind het een absolute eer dat je Little miracle memories overweegt als jouw zwangerschapsfotograaf en kan niet wachten om jouw prachtige buik op beeld vast te leggen.

De sessie

Alle zwangerschapssessies vinden plaats in mijn studio of op locatie en duren doorgaans 1-2 uur, zodat er voldoende tijd is om van outfit te wisselen en wat uit te rusten tijdens de shoot.

– De fotosessie vindt plaats tussen de 28e en 36e week van je zwangerschap.

– Gebruik van mijn client closet incl. zwangerschapsjurken en outfits.

Partner en andere kinderen zijn welkom.

Ik werk niet samen met een visagist of haarstylist. Je bent welkom om iemand naar keuze mee te nemen naar de studio om je make-up en haarstyling te verzorgen.

Wanneer reserveren

De beste tijd om je zwangerschap fotosessie te reserveren is vlak na de 12 weken echo om zeker te zijn van een plaats in mijn agenda. 

Als je jouw fotosessie niet gereserveerd hebt vlak na je 12 weken echo neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Het kan zijn dat ik last minute beschikbaar ben.

Investering

De sessiekosten van het door jou gekozen pakket reserveren je datum in mijn agenda en omvatten de voorbereiding van je fotosessie, de tijd in mijn studio, het gebruik van props & outfits, mijn expertise en creativiteit om jouw Little miracle memories vast te leggen, de volledige bewerking en retouchering van de foto’s, een persoonlijke “onthulling” van de foto’s en deskundig advies over prints, albums en wanddecoratie.

– De sessiekosten dienen bij boeking betaald te worden, en bevatten gedrukte of digitale foto’s zoals vermeld bij het door jou gekozen fotopakket.  – 

Tijdens de viewingsessie heb je de mogelijkheid om extra prints, albums of wallart te bestellen.

Belly & Baby

Belly

Plus

Baby

Plus

€ 545

Precious Belly

Plus

€ 375

* indien de fotosessie niet in mijn studio maar op een buitenlocatie van jouw keuze zal plaatsvinden: + € 1,00 per km buiten een straal van 15 km vanaf 2243 Zandhoven

F.A.Q

Mijn agenda is vaak maanden van tevoren volgeboekt. Om teleurstelling te voorkomen kun je het beste je zwangerschapsessie net na de 12 weken echo boeken.

Je kan een aanvraag doen via het contactformulier op de website  of neem contact met mij op via email.

De sessiedatum staat alleen vast als de boekingskosten zijn ontvangen (totdat deze kosten zijn betaald, is de datum niet gereserveerd en kan deze aan iemand anders worden gegeven).

We plannen je fotosessie tussen de 28e en 36e week van je zwangerschap, als je buik mooi rond is.

Als je jouw fotosessie niet gereserveerd hebt vlak na je 12 weken echo neem dan zo snel mogelijk contact met mij op, het kan zijn dat ik last minute beschikbaar ben.

Enkel een Precious Belly zwangerschapsessie kan in mijn professionele studio of op een buitenlocatie naar keuze plaatsvinden.

Indien de fotosessie op een buitenlocatie zal doorgaan dan wordt er buiten een straal van 15 km vanaf 2243 Zandhoven € 1,- per km aangerekend.

Mijn studio is gelegen in Turnhout (België).

Dit kan. Hou er echter rekening mee dat er een toeslag van € 95 geldt voor een boeking op zaterdag, zondag of feestdagen.

De kosten voor het boeken van een zwangerschap fotosessie zijn afhankelijk van het door jou gekozen pakket en dienen bij het boeken te worden betaald. Je ontvangt hiervoor een factuur waarbij je kan kiezen tussen online betaling of overschrijving. Deze boekingskosten garanderen je datum en omvatten de producten of afbeeldingen zoals vermeld bij het pakket. 

Dit bedrag omvat de voorbereiding van je fotosessie, de tijd in mijn studio, het gebruik van props & outfits, mijn expertise en creativiteit om jouw Little miracle memories vast te leggen, de volledige bewerking en retouchering van de foto’s, een persoonlijke “onthulling” van de foto’s en deskundig advies over prints, albums en wanddecoratie tijdens de viewingsessie.

Ongeveer twee weken na de fotosessie word je opnieuw uitgenodigd in de studio om de bewerkte foto’s te bekijken en jouw favorieten te kiezen. 

Zodra je geboekt hebt, noteer ik de afgesproken datum in mijn agenda. 

We bespreken vooraf je wensen, kleurkeuzes en of er specifieke foto’s zijn waar jij je tot aangetrokken voelt.

Kort voor je fotosessie ontvang je jouw Belly client Guide waarin meer wordt uitgelegd over wat er die dag gaat gebeuren, hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden op de sessie en wat je mee moet nemen.

Uiteraard worden er foto’s gemaakt, binnen de geboekte tijd, met je partner en andere kinderen erbij. 

Honden zijn in mijn studio niet toegelaten i.v.m. eventuele allergieën van andere klanten.

Kinderen zijn kinderen en ik doe mijn best om de fotosessie voor hen een leuke beleving te laten zijn. Ik heb nogal wat trucjes achter de hand en met jouw toestemming kan ik ze ook trakteren op iets lekkers.

Na je fotosessie worden je foto’s volgens de hoogste standaard bewerkt en na ongeveer 2 – 3 weken (exclusief vakantiedagen en ziektedagen) word je opnieuw uitgenodigd in mijn studio voor een persoonlijke bezichtiging van de uiteindelijke galerij.
Tijdens deze viewingsessie kies je de foto’s voor het bijbehorende fotopakket en eventuele extra afbeeldingen of wallart / prints / albums die je wenst, er is geen enkele druk om een upgrade of extra’s aan te schaffen, de keuze is geheel aan jou.

Als je jouw sessie op het laatste moment boekt, kan het bewerken van de definitieve galerij en je viewingsessie (kort) worden uitgesteld, omdat er al andere viewingsessies in de agenda staan die op voorhand ingepland waren.

Over het algemeen plannen we de viewingsessie 2 tot 3 weken na de fotosessie in.

Ik selecteer na de fotoshoot alle foto’s en zal eventuele duplicaten of wazige afbeeldingen verwijderen. Tijdens de viewingsessie krijg je al deze foto’s te zien en kiezen jullie het aantal dat in het door jullie gekozen pakket inbegrepen zit. Bekijk de pakketten en a la carte prijzen alvast in de productfolder.

Absoluut! Mijn doel is om je niet alleen met prachtige digitale foto’s naar buiten te laten lopen, maar ook om ervoor te zorgen dat je iets hebt om trots in huis te laten zien.

Ik werk alleen met de beste foto-laboratoriums die enkel aan professionals leveren. De producten zijn gemaakt door de beste leveranciers in de branche, met prachtig papier en fijn bewerkte materialen. Ze zijn het beste van het beste en zorgen voor de beste kwaliteitsweergave en unieke, op maat gemaakte producten!

Tijdens de viewingsessie kan je alle producten vastnemen, voelen, bekijken en bestellen, maar als je voor de fotosessie al iets in gedachten hebt, is het goed om dit van tevoren door te geven, zodat ik de setting doelgericht kan stylen en fotograferen.

Little Miracle Memories heeft o.a. een uitgebreide keuze aan wallart, fotoalbums met en zonder presentatiedoos en USB, luxe folioboxen met kwaliteitsafdrukken en perfecte cadeaus voor de grootouders, meters en peters!

Uiteraard hopen we allemaal op een fijne zwangerschap en een prachtige baby. Maar jammer genoeg komt het wel eens voor dat een zwangerschap, om wat voor reden dan ook, afgebroken wordt of je baby overlijdt. Heb je een zwangerschap of newborn fotosessie geboekt en heeft deze nog niet plaatsgevonden dan krijg je 100% van je aanbetaling terug.

Indien je dit prettig vindt kan je een fotosessie aanvragen bij Boven de wolken. Dit kan je doen via deze link.

“Boven De Wolken is een vzw die ouders steunt wanneer ze hun baby verliezen. Dat doen we door hen tastbare herinneringen te geven en hen bij te staan tijdens die eerste moeilijke momenten. De beelden die we maken zijn blijvende herinneringen die nooit zullen vervagen. We maken in samenspraak met de ouders beelden van hun baby, van hun nieuwe gezin. Beelden die helpen bij het leren leven met het verlies van hun kind. Beelden die ze met veel trots aan iedereen kunnen laten zien, want ook sterrenouders zijn fiere ouders.” (Bron: Boven de wolken)

Deze (gratis) fotosessie kan je ook door mij laten doen want ik ben één van de (vrijwillige) fotografen van deze fantastische organisatie. De aanvraag dien je te doen via hun website (zie link hierboven).

Little Miracle Memories behoudt zich het recht voor om de aangeboden producten en prijzen op ieder moment zonder nadere aankondiging te wijzigen. De wijziging in prijzen of producten heeft geen invloed op sessies waarvoor de boekingskosten al zijn betaald. Op al geboekte sessies kunnen geen nieuwe of toekomstige acties en/of kortingen worden toegepast.

Houd er rekening mee dat het gebruikelijk is dat foto’s die tijdens de sessie zijn gemaakt, kunnen worden gebruikt in mijn portfolio of kunnen worden gepost op sociale media, internet, blog, promotionele producten enzovoort. Je dient hiervoor bij boeking een release / toestemming formulier te ondertekenen.
Als jouw foto op onze sociale media wordt geplaatst, aarzel dan niet om jezelf te taggen en te delen met familie en vrienden. Je maakt dan kans op een gratis print van 30 x 20 cm voorzien van passe partout van die betreffende foto tijdens de maandelijks weggeefactie waarbij de populairste (meest gelikete)  afbeelding wint. 

*Door het betalen van de boekingskosten gaat u akkoord met AL het bovenstaande.

Je kan hier de volledige algemene voorwaarden nalezen.